Τετάρτη, 21 Απριλίου

Έκτακτες συσκέψεις για τον “Τηλέμαχο”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έκτακτη σύσκεψη, του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας, για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων, που αναμένεται να επηρεάσουν το επόμενο διήμερο και την περιφέρεια μας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής , στο γραφείο του περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη.

Συμμετείχαν, οι αντιπεριφερειάρχες, οι κατά τόπους υπηρεσίες Πολιτικής Προστασία και οι εμπλεκόμενοι φορείς. Αφου έγινε ο απολογισμός   του φαινομένου “Σοφία” συζητήθηκε ο σχεδιασμός  του επερχόμενου καιρικού φαινομένου “Τηλέμαχος”, που αναμένεται να πλήξει Εύβοια και Βοιωτία.

“Ολοκληρώσαμε τη σύσκεψη του συντονιστικού πολιτικής προστασίας. Σε επιφυλακή ολόκληρος ο μηχανισμός μας, με 340 μηχανήματα, για τις επόμενες ώρες και ημέρες. Ο καλός συντονισμός αντιπεριφερειαρχών, υπηρεσιακών στελεχών, χειριστών, πυροσβεστών, αστυνομικών, ΔΕΔΔΗΕ και όλων των υπόλοιπων υπηρεσιών της Περιφέρειας, έχει ήδη φέρει θετικά αποτελέσματα και είναι το σημαντικότερο όπλο μας στην αντιμετώπιση και του νέου κύματος κακοκαιρίας” δήλωσε ο Κ. Μπακογιάννης.

Έκτακτη συνεδρίαση του ΣΟΠΠ, της Π.Ε. Βοιωτίας, συγκαλείται, στις 10 το πρωί της Δευτέρας, στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη, Φανής Παπαθωμά.

Share.

Leave A Reply