Πέμπτη, 13 Μαΐου

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στη Θήβα

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στο Πυρί της Θήβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tv star.gr, η έφοδος της αστυνομίας αποτελεί την απάντηση των αστυνομικών της Βοιωτίας στα αντίποινα των ΡΟΜΑ με αφορμή στη σύλληψη του ενός από τους δύο δράστες της ληστείας στο πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό Θήβας Λιβαδειάς στο ύψος των Βαγίων.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας Θήβας με τη βοήθεια του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου κατάφεραν άμεσα να ταυτοποιήσουν τον ένα δράστη από τους δύο δράστες της ληστείας όπου και τον συνέλαβαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η σύλληψη του δράστη πυροδότησε τα αντίποινα των ΡΟΜΑ και την τελευταία επίθεση σε διερχόμενους οδηγούς στη γέφυρα του Πυριού.

Η αστυνομικοί εικάζουν ότι και ο δεύτερος δράστης της ληστείας βρίσκεται εντός του καταυλισμού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν προβεί σε συλλήψεις ατόμων που έχουν διαπράξει κλοπές και ληστείες σε διερχόμενους οδηγούς στη γέφυρα του τρόμου και ανάμεσα σε αυτούς, οι νεαροί οι οποίοι φέρονται να είναι οι δράστες της επίθεσης στη γυναίκα στην οδό Αγίου Αθανασίου στο Πυρί, περιστατικό που καταγράφηκε από το βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε το σταρ κεντρικής Ελλάδας.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μετά την ολοκλήρωση της επιχείρισης.

Share.

Leave A Reply