Σάββατο, 10 Απριλίου

Έλεγχοι για τα τραπεζάκια στον πεζόδρομο της Μπουφίδου

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Επιτροπή Ελέγχου Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Λεβαδέων διενήργησε, σήμερα Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, έλεγχο για τη χρήση των κοινοχρήστων χώρων στον πεζόδρομο της Μπουφίδου.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι όλοι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος έχουν τοποθετημένα τα τραπεζοκαθίσματα εντός των προκαθορισμένων χώρων που τους έχουν διατεθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει ευταξία στον πεζόδρομο της Μπουφίδου και ελεύθερος χώρος για την απρόσκοπτη διέλευση των πεζών.

Ο Δήμος καλεί  τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να συνεχίσουν να τηρούν τα όρια χρήσης των κοινοχρήστων χώρων που τους έχουν παραχωρηθεί.

Παράλληλα ενημερώνει τους δημότες ότι  θα προβαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα σε έλεγχο και καλεί επίσης, τη Διοίκηση της Τροχαίας να συνδράμει στην ευταξία της πόλης.

Επισημαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα είχαν πληθύνει τα παράπονα των δημοτών  για την κατάσταση στον κεντρικό πεζόδρομο της Λιβαδειάς, ενώ το θέμα τέθηκε από την αντιπολίτευση και στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Share.

Leave A Reply