Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου

Εν αναμονή του «Ηφαιστίωνα» στη Βοιωτία

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο επίκεντρο και του νέου κύματος κακοκαιρίας αναμένεται να βρεθεί η Βοιωτία από τις απογευματινές ώρες. Έντονες χιονοπτώσεις αναμένονται, στις ίδιες περιοχές που «χτύπησε» το προηγούμενο κύμα κακοκαιρίας.

Σε επιφυλακή βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση του «Ηφαιστίωνα».

Με απόφαση της αστυνομίας, από τις 12 το μεσημέρι, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και ξεκίνησε η σταδιακή αποχώρηση των επισκεπτών, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα εγκλωβισμού τους, καθώς τα φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή θα είναι ισχυρά.

Σε ισχύ και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την Κυριακή 5 και τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, προκειμένου να μην επαναληφθεί το σκηνικό με την κλειστή Εθνική Οδό.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ αποφάσισε: 

Πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων για το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα της 05.01.2020 έως και την 24.00 της 06.01.2020 στο κάτωθι οδικό δίκτυο περιφέρειας μας:

· στην Π.Α.Θ.Ε. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και συγκεκριμένα από την χ/θ 56,728 έως χ/θ 121,250 (αρμοδιότητας Τ.Τ. ΑΥΤ. ΠΑΘΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ).

· στην Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λιβαδειάς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και συγκεκριμένα από την χ/θ 67 έως χ/θ 88 (αρμοδιότητας Τ.Τ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ).

· στην Π.Ε.Ο. Θηβών-Λιβαδειάς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και συγκεκριμένα από την χ/θ 1 έως χ/θ 45 (αρμοδιότητας Τ.Τ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ).

· στην Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και συγκεκριμένα από την χ/θ 30 έως χ/θ 45 (αρμοδιότητας Α.Τ.ΘΗΒΩΝ).

Share.

Leave A Reply