Τετάρτη, 3 Μαρτίου

Εν όψει χειμώνα συνεδρίασε το Σ.Τ.Ο του Δήμου Λεβαδέων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λεβαδέων (Σ.Τ.Ο.) με θέμα τα μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της χειμερινής περιόδου 2020-2021 (αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων και χιονοπτώσεων – παγετού) και παράλληλο απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου.

Στην συνεδρίαση προέδρευσε ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας και συμμετείχαν ο  Αντιδήμαρχοι Λεβαδέων, Δήμου και Σαγιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος,  Αθανάσιος Φορτώσης, εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, υπηρεσιακοί παράγοντας του Δήμου και της Π.Ε Βοιωτίας και οι Πρόεδροι των  Κοινοτήτων του Δήμου.

Κατά τη συνεδρίαση ο εκπρόσωπος κάθε συμμετέχοντος φορέα παρουσίασε το βαθμό ετοιμότητας τους για την πρόληψη και αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών εν’ όψη του χειμώνα και συγκεκριμένα παρουσίασαν τις δυνατότητες τους ως προς το ανθρώπινο δυναμικό, τα τεχνικά μέσα και τα σχέδια δράσης σε περίπτωση ανάγκης.

Από τη συζήτηση διαπιστώθηκε ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας και η άριστη συνεργασία που έχουν μεταξύ τους όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, δύο βασικές και αναγκαίες προϋποθέσεις για να ανταποκριθούν στο δύσκολο καθήκον τους που αφορά στην προστασία των ανθρώπων και των περιουσιών τους, ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν για άλλη μια φορά την ανάγκη ενίσχυσης του έργου τους.

Τέλος, ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε όλους για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει και για τις προσπάθειες που καταβάλλουν ώστε να είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας προς τους δημότες ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

 

Share.

Comments are closed.