Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου

Ενίσχυση 2,5 εκατ. ευρώ επιπλέον στο “Εξοικονομώ κατ’οίκον ΙΙ” από το ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επιπλέον ενίσχυση με 2,5 εκατ. ευρώ από το ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’οίκον ΙΙ», ανακοίνωσε στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Λαμία, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είχε συμμετάσχει χρηματοδοτικά και στους δύο πρώτους κύκλους, ενώ η τεράστια συμμετοχή πολιτών με αιτήσεις στο πρόγραμμα, κατέστησε επιτακτική την εξεύρεση πόρων για την επέκτασή του.

Μετά το πέρας του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Περιφερειάρχης δήλωσε:

«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αφουγκράζεται την ανάγκη των πολιτών της να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’οίκον ΙΙ», γι`αυτό και προχωρά στην ενίσχυσή του με επιπλέον 2,5 εκατ. ευρώ,  προκειμένου να ικανοποιηθούν και άλλοι πολλοί δικαιούχοι. Δράσεις που οδηγούν στην εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας καθώς και τη βελτίωση του ενεργειακού αποτυπώματος των πόλεών μας, θα μας βρίσκουν πάντα παρόντες».

Είχε προηγηθεί, προς τον περιφερειάρχη, γραπτή ερώτηση του συνδυασμού “Πατρίδα μας η Στερεά” της Κατερίνας Μπατζελή, καλώντας την περιφερειακή αρχή για την εξεύρεση περισσότερων κονδυλίων.

Share.

Leave A Reply