Δευτέρα, 19 Απριλίου

Ενίσχυση μέσω ΕΣΠΑ για τα νοσοκομεία της Βοιωτίας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τη Διοικήτρια των Νοσοκομείων Λιβαδειάς και Θήβας Μόρφω Βαλλά και τον Αναπληρωτή Υποδιοικητή Αντώνη Αγάτσα δέχθηκε, το πρωί της Δευτέρας, στο γραφείο της η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά. Ο λόγος της συνάντησης ήταν η ένταξη των δύο νοσοκομείων, Λιβαδειάς και Θήβας, στο ΕΣΠΑ, με το ποσό των 388.700 €, για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού.

Η σχετική πρόταση υποβλήθηκε από τη διοίκηση και το επιστημονικό προσωπικό των νοσοκομείων κατόπιν συνεργασίας με την Περιφέρεια και  είναι η πρώτη φορά που τα δύο Νοσοκομεία της Βοιωτίας εντάσσονται σε εξοπλισμό με πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά, τόνισε ότι:

«Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και συνεννόηση με τους Διοικητές των δύο Νοσοκομείων . Η μέχρι τώρα συνεργασία μας είναι και θα παραμείνει άριστη. Προσπαθούμε με κάθε δυνατό τρόπο να συνδράμουμε κι εμείς από την πλευρά μας το έργο των Νοσοκομείων , γιατί η υγεία του κάθε πολίτη είναι προτεραιότητά μας».

Στην άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια αναφέρθηκαν επίσης η κ. Βαλλά και ο κ. Αγάτσας.

Συνολικά τα Νοσοκομεία της Περιφέρειας (Στερεάς Ελλάδας ) ενισχύονται με ιατρικό εξοπλισμό με συνολική δαπάνη ύψους  2.488.700 ευρώ.

 

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply