Τετάρτη, 12 Μαΐου

“Ενώνουν δυνάμεις και συμπορεύονται” Δημήτρης Αναγνωστάκης και Μίλτος Χατζηγιαννάκης

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεχίζοντας τις επαφές με αιρετούς της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης,  Δημήτρης Αναγνωστάκης, επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, τους  Δήμους  Ερέτριας και Σκύρου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνάντηση του με το δήμαρχο Σκύρου Μίλτο Χατζηγιαννάκη, ο οποίος λίγα 24ωρα  πριν είχε δηλώσει ότι αποχωρεί από την κούρσα των περιφερειακών εκλογών καλώντας παράλληλα σε ένα ευρύ μέτωπο προοδευτικών δυνάμεων στη Στερεά Ελλάδα.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης του κ. Αναγνωστάκη, συζήτησαν όχι μόνο τοπικού ενδιαφέροντος θέματα αλλά και για την επόμενη μέρα της Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.  Συζητήθηκαν  όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην Περιφέρεια μας και διαπιστώθηκε η ταύτιση θέσεων και στόχων. Κοινό όραμα, η ισόρροπη, βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς, οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη. Κοινός στόχος, μια Περιφέρεια Υπεροχής και Κοινωνικής Συνοχής.

Κατέληξαν δε ότι “αυτό το εγχείρημα, είναι προφανές, χρειάζεται να στηριχθεί από ένα ευρύτερο αυτοδιοικητικό  μέτωπο, που θα συγκροτήσουν όλες οι δημοκρατικές, προοδευτικές και παραγωγικές δυνάμεις της αυτοδιοίκησης και του τόπου μας” και σε αυτή την κατεύθυνση  Μίλτος Χατζηγιαννάκης και  Δημήτρης Αναγνωστάκης φαίνεται ότι “ενώνουν δυνάμεις και συμπορεύονται”.

Share.

Leave A Reply