Παρασκευή, 14 Μαΐου

Επαφές Αναγνωστάκη σε Σχηματάρι, Δήλεσι και Άγιο Θωμά

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια ημέρα γεμάτη συναντήσεις και επαφές, με πολίτες και φορείς, είχαν την Τρίτη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και υποψήφιοι του Συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!», σε Σχηματάρι, Δήλεσι και Άγιο Θωμά Βοιωτίας.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, όπου συναντήθηκαν με το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο κ. Γκίκα Ζαχαρία για τα ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξή της και για ζητήματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στην ΕΑΒ και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, με κυρίαρχα τόσο το μισθολόγιο και  τη συλλογική σύμβαση όσο και την έλλειψη πόρων.

Αργότερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και υποψήφιοι του Συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!», συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο και το Γραμματέα  του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχάνων Στερεάς και συζήτησαν σχετικά με την  ΟΧΕ Ασωπού καθώς και για το Επιχειρηματικό Πάρκο και τα συνοδά έργα του.

Κατόπιν συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Τανάγρας και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν στην τοπική ανάπτυξη και οικονομία.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και υποψήφιοι του Συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!», περπάτησαν  στην αγορά του Σχηματαρίου και συνομίλησαν με πολίτες και καταστηματάρχες. Αργά το απόγευμα επισκέφτηκαν το Δήλεσι που πραγματοποίησαν επαφές με φορείς και κατοίκους της περιοχής. Η μέρα έκλεισε στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Θωμά, με συναντήσεις και διαλογική συζήτηση με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής.

Share.

Leave A Reply