Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Επαφές Δημάρχου Λεβαδέων Γ. Ταγκαλέγκα με φορείς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διαδοχικές επαφές με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και το βουλευτή Ανδρέα Κουτσούμπα είχε την Τετάρτη ο Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης  Ταγκαλέγκας στο γραφείο του.

Η λήψη  αποφάσεων και πρωτοβουλιών που θα διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων στην πόλη της Λιβαδειάς και η ανάληψη κοινών δράσεων για να καταστεί η πόλη πιο ελκυστική και ανταγωνιστική, οι πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου, η συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, η σωστή αποκομιδή των απορριμμάτων, η αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων και η ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάκαμψη της εμπορικής δραστηριότητας αποτέλεσαν τους κύριους άξονες της συζήτησης, συζητήθηκαν με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.

Το Δήμαρχο Λεβαδέων επισκέφθηκε και ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν στο Δήμο Λεβαδέων.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Κουτσούμπα καλή δύναμη για την εκπλήρωση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων σε μια κρίσιμη για τον τόπο εποχή και υποσχέθηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα στη διάθεση του για μια αγαστή, καρποφόρα και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος των πολιτών.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας αντευχήθηκε καλή θητεία και υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της νέας Δημοτικής Αρχής, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της τοπική κοινωνίας.

Στη συνάντηση με μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Βοιωτίας η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάληψη κοινών δράσεων που θα στοχεύουν στην εξωστρέφεια του Δήμου Λεβαδέων, καθώς και στην τόνωση της επιχειρηματικής δράσης και στην ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας.

Share.

Leave A Reply