Πέμπτη, 13 Μαΐου

Επαφές Γκλέτσου στη Λιβαδειά

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα πλαίσια της χθεσινής περιοδείας του στη Λιβαδειά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας  Απόστολος Γκέτσος, επισκέφθηκε τη Δήμαρχο Λεβαδέων Γιώτα Πούλου συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους. Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Λεβαδέων  Χρήστος Κυπραίος, Πανωραία Κοσμίδη, καθώς και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Δημήτρης Τόλιας.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων αφού ευχήθηκε επιτυχία στον κ. Γκλέτσο,  αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των δύο βαθμών της Αυτοδιοίκησης. Επίσης αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στην καθυστέρηση της λειτουργίας του  Παράκτιου Δικτύου Στερεάς Ελλάδας και στην ανάγκη ενίσχυσης της Περιφερειακής συνείδησης και από τους Δημάρχους και από τον επόμενο Περιφερειάρχη.

Ο κ. Γκλέτσος αφού ευχαρίστησε την Δήμαρχο, μίλησε από την πλευρά του για μία αναβαθμισμένη  λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου και εκδήλωσε την πρόθεσή του να λειτουργήσει ενωτικά. Επίσης τόνισε την ανάγκη  αναβάθμισης του ρόλου των Δημάρχων.

Κλείνοντας ευχήθηκαν αμφότεροι επιτυχία και διαβεβαίωσαν για την πρόθεσή τους να έχουν μία άψογη συνεργασία στο μέλλον.

Ο κ. Γκλέτσος επισκέφθηκε επίσης την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, τη διοικήτρια του νοσοκομείου Μόρφω Βαλλά, το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο.

Share.

Leave A Reply