Σάββατο, 16 Ιανουαρίου

Επαφές Ταγκαλέγκα με μέλη πολιτιστικών συλλόγων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διαδοχικές συναντήσεις με μέλη του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς και του Λαογραφικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδειάς “ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ” είχε την Τρίτη ο δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας. Αφού του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του, τον ενημέρωσαν για τις δράσεις τους και ζήτησαν τη συμβολή του Δήμου στις δράσεις τους για την ανάδειξη του πολιτισμού της περιοχής μας.

Στα μέλη του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς, ο Δήμαρχος επισήμανε ότι ο Δήμος θα συνεχίζει να στηρίζει τους πολιτιστικούς συλλόγους στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων του. Πρόσθεσε επίσης,  ότι βασικός παράγοντας για την πολιτιστική ανάπτυξη ενός τόπου αποτελεί η πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων από τους ίδιους τους πολιτιστικούς συλλόγους, καθώς με τον τρόπο αυτό αναδεικνύουν το έργο τους και συμβάλλουν στη μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών ως δημιουργοί πολιτισμού.

Για θέματα γενικότερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος και για την ανάπτυξη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν τόσο στην προβολή του πολιτισμού όσο και στην προσέλκυση επισκεπτών διαμέσου της πολιτιστικής κληρονομιάς που διαθέτει η περιοχή μας, συζήτησε, επίσης, με τα μέλη Λαογραφικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδειάς “ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ” .

Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους τα μέλη του Συλλόγου, επισήμανε ότι η Δημοτική Αρχή είναι ανοικτή σε συνεργασίες για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων διαμέσου των οποίων θα επιτευχθεί η προβολή του σημαντικού έργου των πολιτιστικών συλλόγων. Στόχος της Δημοτικής Αρχής τόνισε είναι η ανάληψη δράσεων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης επικοινωνιακής στρατηγικής που θα ενισχύσει την εξωστρέφεια της πόλης.

Share.

Leave A Reply