Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

“Επί τάπητος” τα προβλήματα του Δ. Ορχομενού

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τη νέα Δήμαρχο Ορχομενού,  Βούλα Καράλη συνοδευόμενη από αντιδημάρχους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, δέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο γραφείο της η  Αντιπεριφερειάρχης  Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, στα πλαίσια των επαφών της με όλους τους δημάρχους της Π.Ε.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τα προβλήματα του Δήμου, η υλοποίηση σημαντικών έργων όπως το Αρχαιολογικό Πάρκο και οι τρόποι  συνεργασίας ανάμεσα  στους δύο βαθμούς Αυτοδιοίκησης.

” Ένας γόνιμος διάλογος πραγματοποιήθηκε. Από την πλευρά της Περιφέρειας μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και από ιδίους πόρους , έχουν δρομολογηθεί συμβάσεις ύψους 7.521.040,94€.Έργα αναπτυξιακά,  έργα πολιτισμού και έργα καθημερινότητας.

Είμαστε εδώ και για τους έξι Δήμους της Βοιωτίας, στηρίζοντας και τον α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης  προς όφελος πάντα των πολιτών”, τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Μάκης Εμμανουηλίδης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικών Γρηγόρης  Γαλάνης,  η   Εντεταλμένη Σύμβουλος στα πολιτιστικά, Κωνσταντίνα Καράλη , ο Εντεταλμένος Σύμβουλος  Επαμεινώνδας Τσιγαρίδας  και ο Δημοτικό Σύμβουλoς Γρηγόρης  Ξηρογιάννης.

 

Share.

Leave A Reply