Πέμπτη, 6 Μαΐου

Επίσκεψη Γεννηματά σε εργοστάσια της Βοιωτίας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής η πρόεδρος του  Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Συνοδευόμενη από στελέχη του κόμματος και υποψήφιους βουλευτές στη Βοιωτία επισκέφθηκε την ΕΑΒ καθώς και την εταιρεία Πλαστικών Mornos Α.Ε.

Στις δηλώσεις της η κ. Γεννηματά τόνισε:

“Χρειάζεται εθνική στρατηγική για την αμυντική βιομηχανία  ώστε να αξιοποιηθεί η τεχνογνωσία του ανθρώπινου  δυναμικού και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

Η αμυντική βιομηχανία προσφέρει πολλά στην αμυντική θωράκιση της χώρας, ενισχύει την εξωτερική μας πολιτική, ιδίως σε μια φάση σημαντικών εξελίξεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Χρειάζεται εξωστρέφεια ώστε να γίνουν ανταγωνιστικές.

Εμείς τις κρατήσαμε όρθιες στα χρόνια της κρίσης με μάχες απέναντι στην τρόικα. Επί ΣΥΡΙΖΑ τα προβλήματα διευρύνθηκαν,  οι κίνδυνοι γι’ αυτές  μεγάλωσαν.

Η στήριξη του Κινήματος Αλλαγής στην αμυντική βιομηχανία είναι δεδομένη και διαρκής.”

Η Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση σε Τσίπρα ταυτίζοντας τον με το Μητσοτάκη

“Τεσσεράμισι χρόνια τώρα ο κ. Τσίπρας δείχνει πόσο απολαμβάνει την εξουσία αγκαλιά με την ακροδεξιά και την καραμανλική συνιστώσα. Κατήντησε ο μεγάλος χορηγός του κ. Μητσοτάκη. Πολύ συνειδητά επιχείρησε να απαλλάξει τη ΝΔ από τις ευθύνες της για την κρίση και να τα ρίξει όλα στο ΠΑΣΟΚ. Τώρα προσπαθεί και πάλι να πλήξει το Κίνημα Αλλαγής. Έχει ξεφύγει μέσα στον πανικό του και νομίζει ότι σήμερα στην επέτειο του δημοψηφίσματος μπορεί να συνεχίσει να εξαπατά τους πολίτες. Τώρα όμως όλοι ξέρουν, είτε ψηφίσεις Τσίπρα, είτε ψηφίσεις Μητσοτάκη βγαίνει Καραμανλής”.

 

Share.

Leave A Reply