Κυριακή, 18 Απριλίου

Επίσκεψη Μουλκιώτη στο Δήμαρχο Θηβαίων

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Τον Δήμαρχο Θηβαίων, Γιώργο Αναστασίου επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του, ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής, Γεώργιος Μουλκιώτης και συζήτησαν θέματα που αφορούν στο Δήμο και γενικότερα στο νομό Βοιωτίας.​
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Μουλκιώτη για την επίσκεψή του και τον διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα στη διάθεση του για μια στενή, γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία στην κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος προς όφελος των πολιτών.
Από την πλευρά του ο βουλευτής Βοιωτίας υπογράμμισε ότι θεωρεί δεδομένη την καλή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και επιβεβαίωσε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Θηβαίων, όπως και οι Δήμοι της περιφέρειάς μας.
Συζήτησαν επίσης, θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος αλλά και μείζονος σημασίας για την ελληνική κοινωνία, ανταλλάσσοντας απόψεις για θέματα της μετά covid-19 εποχής, τοπικής οικονομίας και απασχόλησης, κοινωνικών υποδομών, αλλά και για το προσφυγικό – μεταναστευτικό.
Share.

Comments are closed.