Κυριακή, 18 Απριλίου

Επίσκεψη Πούλου στο Δήμο Τανάγρας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με το Δήμαρχο Τανάγρας Βασίλη Περγάλια συναντήθηκε η βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου, συνοδευόμενη από τους Άγγελο Σπύρου και Γιάννη Λιάπη, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συζητήσανε τοπικά αλλά και κεντρικά θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η βουλευτής επεσήμανε ότι οι Δήμοι, καλούνται να ανταποκριθούν στα καθημερινά προβλήματα και τις ανάγκες των δημοτών, που έχουν αυξηθεί λόγω της πανδημίας και των πρόσθετων υποχρεώσεων τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων, έχοντας μειωμένα δραματικά τα έσοδά τους και ενώ απαιτείται άμεση επιχορήγηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Επίσης συζήτησαν την επιτάχυνση των διαδικασιών ανέγερσης του Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου, τα προβλήματα που προκύπτουν από την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών, την διακοπή λειτουργίας του Παρατηρητηρίου Περιβάλλοντος και Υγείας στο πλαίσιο της σύστασης του Επιχειρηματικού Πάρκου και της απορρύπανσης του Ασωπού καθώς και για την πρόσφατη πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο Ανακύκλωσης στο Σχηματάρι.

Η κ. Πούλου τέθηκε στη διάθεση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου και ανέλαβε τη δέσμευση να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες που “θα προωθήσουν τα τοπικά θέματα, στην κοινή προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους δημότες”.

Share.

Comments are closed.