Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου

Επίσκεψη Πούλου στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η βουλευτής  Βοιωτίας ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου επισκέφτηκε  το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς. Στηn προγραμματισμένη συνάντηση με τη Διοικήτρια  Ευμορφία Βαλλά συζήτησαν εκτενώς όλα τα θέματα που αφορούν στην λειτουργία των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λιβαδειάς και Θήβας.

Η κ. Βαλλά αναφέρθηκε στις βελτιώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σχετικά με την λειτουργία νέων τμημάτων, τους διαγωνισμούς προμηθειών, τον νέο εξοπλισμό δαπάνης 500.000 ευρώ. Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα των νέων προσλήψεων επιστημονικού προσωπικού, που είχαν εγκριθεί και επρόκειτο να ολοκληρωθούν εντός του τρέχοντος έτους, με την προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας. Οι εγκεκριμένες θέσεις για τα δύο Νοσοκομεία είναι: πέντε (5) γιατροί για το Γ.Ν. Λιβαδειάς και τέσσερις(4) γιατροί για το Γ.Ν. Θήβας.

Ακολούθησε η συνάντηση με το Σύλλογο των εργαζομένων του Γ.Ν. Λιβαδειάς που έθεσε επιτακτικά το θέμα της στελέχωσης των Νοσοκομείων. Η καθυστέρηση των προσλήψεων σε συνδυασμό με την συνταξιοδότηση επιστημονικού προσωπικού στο τέλος του έτους θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία τους.

Η βουλευτής δεσμεύτηκε να συνδράμει στη λύση των προβλημάτων των Νοσοκομείων του Νομού για να καλύπτουν τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου.

 

Share.

Leave A Reply