Πέμπτη, 15 Απριλίου

Επίσκεψη Πούλου στο υπό κατασκευή Νέο Δημαρχείο της Λιβαδειάς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη των εργασιών, στο υπό κατασκευή Νέο Δημαρχείο του Δήμου Λεβαδέων, το έργο επισκέφθηκε η πρώην δήμαρχος Γιώτα Πούλου, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του.

Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο f/c, η δ.σ και βουλευτής σημειώνει :

“Ένα αναπτυξιακό έργο που θα είναι σημείο αναφοράς όταν ολοκληρωθεί. Για να το πετύχουμε δουλέψαμε 5 χρόνια, η δημοτική αρχή, οι Υπηρεσίες του Δήμου, πολλοί εξωτερικοί εξειδικευμένοι συνεργάτες, οι υπηρεσίες 2 Υπουργείων Εσωτερικών και Ανάπτυξης…Καταφέραμε τον σχεδιασμό, την χρηματοδότηση, την υπογραφή των συμβάσεων, την εγκατάσταση των κατασκευαστικών εταιρειών… Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν στην κατασκευή του έργου, όπου λύθηκαν πολλά επιτόπια δεδομένα που δημιούργησαν σημαντικές καθυστερήσεις. Τώρα τελείωσαν οι καθαιρέσεις, οι ενισχύσεις και αρχίζει η ανωδομή, το νέο έργο! Πολλές ευχαριστίες σε όλους και όλες που εργάστηκαν και θα εργαστούν για την αποπεράτωσή του. Συλλογικά και συντεταγμένα θα προσπαθήσουμε μαζί για να το αξιοποιήσουν το συντομότερο οι δημότες μας!”

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Ηλίας Δελής, επιβλέπων πολ .μηχανικός, ο Θοδωρής Μυρογιάννης αρχιτέκτονας μηχανικός και ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Γιάννης Αποστόλου.

Share.

Comments are closed.