Τετάρτη, 14 Απριλίου

Επίσκεψη Σπανού στο δήμαρχο Λεβαδέων-ποιο έργο εξήγγειλαν

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Το Δήμαρχο Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα επισκέφθηκαν το πρωί της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία των έργων, που χρηματοδοτούνται από την περιφέρεια, με τον περιφερειάρχη να κάνει αποδεκτή την πρόταση του δημάρχου για την κατασκευή τεσσάρων κυκλικών κόμβων στον αστικό ιστό της Λιβαδειάς που, θα αναβαθμίσουν αισθητικά την πόλη.
Μεγάλο μέρος της συζήτησης επικεντρώθηκε στην έξαρση της πανδημίας καθώς το επιδημιολογικό φορτίο στο Δήμο είναι ιδιαίτερα αυξημένο τις τελευταίες ημέρες.
Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και σε ένα σημαντικό ζήτημα όπως είναι η έλλειψη καθημερινής ενημέρωσης της Τ.Α για την πορεία της πανδημίας στους δήμους με αποτέλεσμα να καλούνται εκ των υστέρων να συμβάλλουν στην εξάλειψη της διασποράς.
Μιλώντας στο ΣΕΙΡΙΟ fm ο Γιάννης Ταγκαλέγκας δήλωσε ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα θα υπάρξει παρέμβαση μέσω της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας στο Μέγαρο Μαξίμου και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ώστε οι δήμαρχοι να μην μαθαίνουν τελευταίου τι γίνεται στον τόπο τους.
Αμέσως μετά τη συνάντηση με το δήμαρχο, στο ΣΕΙΡΙΟ fm μίλησε και ο Φάνης Σπανός, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το επίπεδο συνεργασίας περιφέρειας και δήμου.
Share.

Comments are closed.