Τετάρτη, 21 Απριλίου

Επιστημονική ημερίδα με Θηβαίους γιατρούς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επιστημονική ημερίδα διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας, σε συνεργασία με το  Δήμο Θηβαίων, με θέμα τα νοσήματα του ήπατος, το κάπνισμα και τις παθήσεις του αναπνευστικού και τον καρκίνο του πεπτικού συστήματος.

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν οι Θηβαίοι καθηγητές-ιατροί Ελευσινώτης Σ. Ιωάννης (Αν. Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α. – Ηπατολόγος), Τζουβελέκης Ε.  Αργύρης (Αν. Καθηγητής Παν. Πατρών- Πνευμονολόγος) και Τούτουζας Γ. Κων/νος (Αν. Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α. – Χειρούργος), τις εισηγήσεις των οποίων παρακολούθησε το κοινό με αμείωτο ενδιαφέρον.

Οι εν λόγω επιστήμονες είναι γνωστοί στον ιατρικό κόσμο και στο ευρύ κοινό για την επιμέλεια, τη φροντίδα, τις εμπεριστατωμένες έρευνες και την επιστημονική τους κατάρτιση.

Την ημερίδα χαιρέτησε  ο Δήμαρχος Θηβαίων, Σπύρος Νικολάου, ο οποίος καλωσόρισε τους ομιλητές στην γενέτειρά τους και τους συνεχάρη για την ανοδική τους επαγγελματική πορεία και τη σημαντική συμβολή τους στον τομέα της ιατρικής.  Συνεχάρη επίσης την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας,  Φιλιώ Πρωτόπαπα και όλα τα μέλη του Συλλόγου για την πρωτοβουλία μίας ακόμα επιτυχημένης ημερίδας και την ενεργό δράση τους στην επιστημονική ενημέρωση των δημοτών για σημαντικά ιατρικά ζητήματα, που έχει  στόχο την πρόληψη.

Share.

Leave A Reply