Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου

Επιστολή Σταθά σε Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο καλώντας τον να πάρει τη “σωστή απόφαση” σχετικά με τη λειτουργία των εκκλησιών και με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου, απέστειλε ο Δήμαρχος  Διστόμου- Αράχωβας- Αντίκυρας, Γιάννης Σταθάς.

Αποφεύγει να υποδείξει ποια είναι η σωστή απόφαση και προτρέπει τον αρχηγό της Ελλαδικής Εκκλησίας “να συμμετέχει στον πανανθρώπινο αγώνα που γίνεται για να σώσουμε τους συνάνθρωπούς μας”.

Διαβάστε την επιστολή Σταθά:

Μακαριώτατε,

Σήμερα Καλείσθε να πάρετε μια απόφαση με βάση τις αξίες της Ορθοδοξίας, ως Αρχιεπίσκοπος και Ηγέτης της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας.

Δεν μπορεί η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία να μην συμμετέχει στον πανανθρώπινο αγώνα που γίνεται για να σώσουμε τους συνάνθρωπούς μας, που έχει ως αξίες της την Αλληλεγγύη και την Αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Σίγουρα η Πίστη μας δεν δοκιμάζεται με την παρουσία μας στους ναούς, αλλά όπως λέτε και εσείς «την Πίστη την έχουμε μέσα μας».

Πιστεύω ότι σήμερα θα πάρετε την σωστή απόφαση, ώστε η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία να συμμετέχει στην πανανθρώπινη αυτή προσπάθεια.

 

 

 

Share.

Leave A Reply