Πέμπτη, 13 Μαΐου

Επίθεση Χρυσής Αυγής στα Βάγια καταγγέλλει η Αριστερή Παρέμβαση Στερεάς

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα, καταγγέλλει  ” θρασύδειλη επίθεση ομάδας νεαρών χρυσαυγιτών το βράδυ της Παρασκευής σε σπίτι ζευγαριού, γνωστού για την κοινωνική και πολιτική του δράση στο χώρο της κομμουνιστικής αριστεράς”

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, τα άτομα αυτά, αξιοποιώντας το σκοτάδι -όπως οι τραμπούκοι της νύχτας- επιτέθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού πετώντας αντικείμενα και κραυγάζοντας τα εμετικά συνθήματα της ναζιστικής συμμορίας.

Η Αριστερή παρέμβαση απαντά:

Τους απαντάμε πως αυτές τους οι πράξεις δεν τρομοκρατούν κανένα. Ο κόσμος του αγώνα και του κομμουνιστικού κινήματος, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν πολύ πιο επικίνδυνους εχθρούς από μια δράκα θρασύδειλων. Οι προκλήσεις τους δεν θα μείνουν αναπάντητες!

Ο κόσμος του αγώνα για την απελευθέρωση απ’ τα δεσμά του συστήματος του οποίου η χρυσή αυγή αποτελεί τον πιστότερο υπηρέτη, δεν θα υποχωρήσει μπροστά σε τέτοιες προκλήσεις: Ίσα-ίσα που θα δυναμώσει την πάλη του για να την ανατροπή αυτού του άδικου συστήματος.

Απευθυνόμενοι στην κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας, επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά ότι η εθνικιστική έξαρση του τελευταίου καιρού με αφορμή το «μακεδονικό», αποτέλεσε το όχημα για την επανεμφάνιση στο προσκήνιο της ναζιστοσυμμορίας. Απευθυνόμενοι σε εκείνα τα τμήματα & πρόσωπα της «αριστεράς» που συναγελάζονταν στα εθνικιστικά συλλαλητήρια με τη ναζιστική συμμορία, να σκεφτούν διπλά ότι θρέφουν το φίδι του φασισμού στον κόρφο της κοινωνίας μας.

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος – Τσάκισέ τον

Share.

Leave A Reply