Κυριακή, 24 Ιανουαρίου

Επίθεση σε Ταγκαλέγκα και Πούλου από το Ε.Κ Λιβαδειάς μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης για τη ΔΕΥΑΛ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με μια σκληρή ανακοίνωση η διοίκηση του Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς στρέφεται, για μία ακόμη φορά, κατά του δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα και της πρώην δημάρχου Γιώτας Πούλου καθώς και του διαγραφέντος μέλους της Χ. Καράλη, μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που κρίνει παράνομη την αντικατάσταση του Ε.Κ από το διοίκηση της ΔΕΥΑΛ.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Όνειδος για δεύτερη φορά για τους ενορχηστρωτές που ήθελαν και μεθόδευσαν να πετάξουν εκτός του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς,  τον μοναδικό Κοινωνικό Φορέα , που είναι στη Διοίκηση της ΔΕΥΑΛ από την ίδρυσή της, από το 1982 .

Καλούμε όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου Λεβαδέων, πλην της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», η οποία στάθηκε στο πλευρό μας ψηφίζοντας κατά της Απόφασης  του Δημοτικού Συμβουλίου,  να σεβαστούν την Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς και όχι μόνο, αλλά και τους χιλιάδες εργαζομένους που εκπροσωπεί και για τους οποίους αγωνίζεται το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς από της ιδρύσεώς του, για κοινωνική δικαιοσύνη κ.α.

Όποια Απόφαση μη σεβασμού του Εργατικού Κέντρου είναι ενάντια στην Εργατική Τάξη, η οποία βάλλεται σήμερα από παντού.

Share.

Leave A Reply