Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου

Επίτιμος πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς ο Λουκάς Υπερήφανος

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς, για το νέο έτος, με θέμα “απολογισμός δράσεων της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας 2014-2019 και παράδοση – παραλαβή μεταξύ απερχόμενου και νέου Διοικητικού Συμβουλίου”.

Η έδρα του νεοεκλεγέντα Προέδρου της ΠΕΔ, Δημάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη, επιλέχθηκε για την πρώτη συνεδρίαση, η οποία ήταν διευρυμένη, παρουσία όλων των Δημάρχων της Στερεάς, αλλά και εορταστική καθώς οι αιρετοί της περιφέρειας μας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Παλιά και νέα μέλη της ΠΕΔ, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, τίμησαν τον πρώην Δήμαρχο Ορχομενού και Πρόεδρος της, το διάστημα 2014- 2019,  Λουκάς Υπερήφανος, τον οποίο  ανακηρύξουν “Επίτιμο Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας”.

Τιμή που δόθηκε για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικό της Περιφέρειας μας! Ο ίδιος, δέχθηκε με μεγάλη συγκίνηση τον τιμητικό αυτό τίτλο, επανέλαβε ότι πάντα ήταν “με το κόμμα της Αυτοδιοίκησης” και το αφιέρωσε στην οικογένειά του και στους συνεργάτες του. 

Η Διευθύντρια της ΠΕΔ, Λίτσα Γεραντώνη, ξεδίπλωσε μ´ ένα όμορφο βίντεο που εμπνεύστηκε με τους συνεργάτες της, την πορεία του θεσμού, μέσω του οποίου γνώρισαν όλοι την μέχρι σήμερα εξέλιξή του και των αποτελεσμάτων του. Με λόγια και εικόνες, παρουσιάστηκαν οι σταθμοί, τα πρόσωπα, οι πρωτοβουλίες, τα αποτελέσματα των Διοικητικών Συμβουλίων, με έμφαση την δεύτερη θητεία με πρόεδρο το Λουκά Υπερήφανο.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν επίσης ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός καθώς και ο νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Τρικάλων,  Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου Γεώργιος ευλόγησε τη βασιλόπιτα.

 

Share.

Leave A Reply