Δευτέρα, 10 Μαΐου

Επιτυχίες αθλητών και αθλητριών του ΑΚΟΛ και στο SALOMON ECO RUN

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Άλλη μία συμμετοχή και με επιτυχίες αθλητών και αθλητριών του Ομίλου μας σε αγώνες εκτός σταδίου.

Αυτή τη φορά στις 5 Μαϊου 2019, στην Παραλία Διστόμου, αγωνίστηκαν στον αγώνα με την ονομασία ΑΣΠΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, στα 10 χλμ. οι παρακάτω αθλητές μας.

  • ΖΗΝΔΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του τερματίζοντας στην 1η θέση
  • ΛΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ολοκληρώνοντας κι’ αυτή την προσπάθειά της καταλαμβάνοντας την 1η θέση
  • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, κατέλαβε την 1η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία και την 4η θέση στο σύνολο των μετεχόντων.
  • ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ & ΤΣΟΚΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την προσπάθειά του με ικανοποιητική επίδοση. Να σημειωθεί ότι ο Τσόκανος, επανήλθε, στις αθλητικές του δραστηριότητες, μετά από τραυματισμό.

Στις 4 Μαϊου 2019, στην κοιλάδα  MOIECIU DE SWS, στην περιοχή Καρπαθίων της Ρουμανίας, πραγματοποιήθηκε ένα από τους πιο δημοφιλείς αγώνες βουνού, με την ονομασία SALOMON ECO RUN, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από είκοσι τέσσερις (24) χώρες.

Σ’ αυτόν τον αγώνα μετείχε και δεκατετραμελής ελληνική αποστολή, με την ομάδα του κορυφαίου έλληνα αθλητή αγώνων βουνού, του Λειβαδίτη Γιώργου Διαλεκτού, εκ των οποίων οι πέντε (5) έτρεξαν την απόσταση των 42 χλμ. και οι εννέα (9) την απόσταση των 14,5 χλμ.

Με τα χρώματα του  Ομίλου μας, αγωνίστηκαν ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ, ο οποίος στα 14,5 χλμ. με χρόνο 1 ώρα και 10 λεπτά, όπου μετείχαν συνολικά χίλιοι πενήντα (1.050) αθλητές, τερμάτισε στην 21η θέση.

Στην απόσταση των 42 χλμ. αγωνίστηκε και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΑΤΣΙΔΗΣ, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του με χρόνο 7 ώρες και 24 λεπτά.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες της ομάδας του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ, ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους με ικανοποιητικούς χρόνους, με καλύτερη επίδοση 1 ώρα και 2 λεπτά, στα 14,5 χλμ., που έκανε ο ίδιος, τερματίζοντας στην 6η θέση, συναγωνιζόμενους με κορυφαίους αθλητές.

Αξιοσημείωτη είναι και η επιτυχία της ΓΙΟΥΛΗΣ ΡΑΠΤΗ, με καταγωγή από την Αντίκυρα, η οποία τερμάτισε στην 1η θέση της ηλικιακής της κατηγορίας και την 15η θέση γενικής, στα 14,5 χλμ.

Το  Διοικητικό Συμβούλιο

Share.

Leave A Reply