Σάββατο, 10 Απριλίου

Εθελοντική αιμοδοσία στη Θήβα το Σάββατο 16 Μαΐου

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, τον Ιατρικό Σύλλογο Θήβας, το Τμήμα Θήβας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγ. Νικολάου Θήβας και τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας διοργανώνουν νέα εθελοντική αιμοδοσία  το Σάββατο 16 Μαΐου,  09:30 έως 14:00, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Δημοτικού Σταδίου Θήβας. 

“Η ανάγκη για αίμα είναι τεράστια. Η επιδημία γρίπης, η διάρκεια της οποίας φέτος τον χειμώνα ήταν μεγάλη καθώς και η πανδημία του covid-19, κατάφεραν να μειώσουν κατακόρυφα τα αποθέματα αίματος στην Ελλάδα.

Η προσφορά αίματος αποτελεί προσφορά ζωής. Με την συμμετοχή μας, δίνεται έμπρακτα η ευκαιρία σε όλους μας να χαρίσουμε ελπίδα και ζωή.

Επιδίωξή μας είναι η συμμετοχή των περισσοτέρων μας, ώστε να συγκεντρωθεί όσο γίνεται μεγαλύτερη ποσότητα του πολύτιμου αυτού δώρου ζωής.”          

Οι εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν λαμβάνοντας ατομικά μέτρα προστασίας (μάσκα, γάντια και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις). Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Share.

Comments are closed.