Σάββατο, 8 Μαΐου

Έτοιμη για το χειμώνα η Π.Ε Βοιωτίας-συνεδρίασε το ΣΟΠΠ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο απολογισμός της περασμένης αντιπυρικής περιόδου και ο προγραμματισμός αντιμετώπισης έντονων καιρικών φαινομένων (χιόνια-πλημμύρεςς –παγετός ) κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τη σημερινή συνεδρίαση του  Συντονιστικού  Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Βοιωτίας.

Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις καταστροφές και την απώλεια (99) συνανθρώπων μας στο Μάτι Αττικής , με την ευχή και την προσδοκία  ότι με την ετοιμότητα, τη συνεργασία και την πρόληψη , η χώρα μας δεν θα ξαναζήσει παρόμοιες καταστάσεις .

Η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας , Φανή Παπαθωμά, τόνισε ότι:

«Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αρμοδίους όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την άριστη συνεργασία κατά την αντιπυρική περίοδο και είμαι βέβαιη ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί συντονισμένα, προς όφελος πάντα των πολιτών και επισκεπτών της Βοιωτίας  και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

800 τόνοι αλατιού είναι στα σημεία διανομής , όπως και όλα τα μηχανήματα της Π. Ε. Βοιωτίας και των συνεργατών μας είναι σε άριστη κατάσταση, ώστε να αντιμετωπίσουν πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν.

Από το 2015 μέχρι και το 2019, μετά από εμπεριστατωμένη εισήγηση των υπηρεσιών μας για την προμήθεια αλατιού , χρώματος διαγράμμισης δρόμων, μπετομιξ για  λακκούβες,  αλλά και για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, πλημμυρών και χιονοπτώσεων , διεκδικήθηκαν και εξασφαλίστηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο 3.400.000€.

Share.

Leave A Reply