Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου

Έτοιμη η μελέτη για το Τμήμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Αλίαρτο

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας  Φάνης Παπαθωμά, ο Αντιπρύτανης Σταύρος  Ζωγραφάκης και η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών παρέδωσαν τη μελέτη ανακαίνισης του κτιρίου του παλαιού εκκοκιστηρίου στην Αλίαρτο, στο οποίο θα εγκατασταθούν , δραστηριότητες του Πανεπιστημίου.

Η παράδοση έγινε παρουσία του Δημάρχου Αλιάρτου–Θεσπιέων, Γιώργου Ντασιώτη και  υπηρεσιακών παραγόντων των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Βοιωτίας.

«Είμαστε έτοιμοι να δημοπρατήσουμε. Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο  που αφορά ολόκληρο το Νομό Βοιωτίας και αποτελεί το προσωπικό μου στοίχημα, όπως και του Δημάρχου, η ολοκλήρωσή του για την ανάδειξη όλης της ευρύτερης περιοχής», τόνισε στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης.

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης, δήλωσε  : «Μια μεγάλη μέρα για τον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων αλλά και της ευρύτερης περιοχής η σημερινή. Ένας ακόμη κοινός στόχος με την Περιφέρεια, βλέπουμε να παίρνει σάρκα και οστά. Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο με έδρα την Αλίαρτο είναι το πείραμα που αποδεικνύει πως ο α΄ και β΄ βαθμός Αυτοδιοίκησης  μαζί μπορούν να καταφέρουν πολλά».

 

Share.

Leave A Reply