Δευτέρα, 17 Μαΐου

Έτοιμος για “εποικοδομητική αντιπολίτευση” ο Ηλίας Τραμπάκουλος στο Δ. Θηβαίων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αιχμές κατά των αλλαγών της κυβέρνησης στον “Κλεισθένη” άφησε ο επικεφαλής της παράταξης  “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ”,  Ηλίας Τραμπάκουλος, στη διάρκεια της ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Θηβαίων.Στο σύντομο χαιρετισμό του έθεσε ως στόχο την άσκηση εποικοδομητικής και προγραμματικής αντιπολίτευσης.

“Από τη θέση της αντιπολίτευσης στην οποία μας θέσατε στις  προηγούμενες δημοτικές εκλογές υποσχόμαστε να υπηρετήσουμε και να εκπροσωπήσουμε- με διαφάνεια και συνέπεια- τα συμφέροντα του δήμου μας και ΟΛΩΝ των συμπολιτών μας.

Οι λέξεις «συνεργασία» και «ευθύνη» είναι και στον τίτλο  της παράταξής μας και είναι αυτές  που μας καθορίζουν και μας οδηγούν, η πυξίδα μας.

Οι όποιες αλλαγές στον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ που ψήφισε η νέα κυβέρνηση περιορίζουν τη δύναμη του δημοτικού συμβουλίου. Αυτό- σε καμία περίπτωση- δε θα αλλάξει τη δική μας στρατηγική και δε θα μειώσει τις προσπάθειές μας  για να ξεφύγει ο δήμος μας από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται. Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο με πολλά-πολλά πλεονεκτήματα. Δυστυχώς, όμως, δεν έχει ευτυχήσει να αναπτυχθεί όσο θα ήθελε και όσο θα μπορούσε.

Ο δικός μας ο ρόλος στο δημοτικό συμβούλιο, τις επιτροπές και τις δημοτικές επιχειρήσεις θα είναι η άσκηση εποικοδομητικής και προγραμματικής αντιπολίτευσης. Θα στηρίξουμε και θα βάλουμε πλάτη στις όποιες θετικές πρωτοβουλίες παίρνει η δημοτική αρχή, όπως κάνουμε μέχρι σήμερα και όπως μπορεί να σας διαβεβαιώσει ο απερχόμενος δήμαρχος. Θα αντιταχθούμε, όμως, σθεναρά στα λάθη, τις παραλείψεις, το παρασκήνιο, την ολιγωρία.

Ζητάμε από τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών κοινοτήτων συνεργασία και σας πληροφορούμε ότι θα είμαστε δίπλα σας όποτε μας ζητηθεί βοήθεια και ότι θα στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά σας.

Σε αυτή μας την προσπάθεια καλούμε όλους τους πολίτες , από την πόλη και τα χωριά, να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες μας με υποδείξεις και προτάσεις ώστε να γίνει ο Δήμος Θηβαίων όμορφος και ανθρώπινος και να αναπτυχθεί η περιοχή μας.

Καλή θητεία σε όλες και όλους.”

 

 

Share.

Leave A Reply