Κυριακή, 17 Ιανουαρίου

Εξάμηνη παράταση της κτηματογράφησης στη Βοιωτία ζητάει ο Γ. Μουλκιώτης

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την παράταση υποβολής δηλώσεων της κτηματογράφησης στη Βοιωτία και την επαναλειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης Κτηματολογίου στη Λιβαδειά ζητάει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης μέσω ερώτησης προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη.

Στην ερώτησή του, ο βουλευτής υπογραμμίζει ότι ενώ η προθεσμία υποβολής δηλώσεων στο Κτηματολόγιο λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2019, οι ρυθμοί συλλογής εγγράφων είναι εξαιρετικά αργοί, ενώ διεκόπη και η λειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης στην Λιβαδειά, με άμεσες αρνητικές συνέπειες για τους κατοίκους των Δήμων Λιβαδειάς, Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας  και Ορχομενού.

Κατόπιν αυτών, ο κ. Μουλκιώτης ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό, να χορηγηθεί παράταση τουλάχιστον έως 30-3-2020 στην προθεσμία υποβολής δηλώσεων στο Ελληνικό Κτηματολόγιο, ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να είναι συνεπείς και να αποφευχθούν τυχόν λάθη, παραλείψεις και τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις και τον ερωτά, εάν προτίθεται να δώσει εντολή για επαναλειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης Κτηματολογίου στη Λιβαδειά.

Share.

Leave A Reply