Πέμπτη, 15 Απριλίου

Εξιχνίαση κλοπών στη Θήβα

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας 23χρονος, ο οποίος κρατείται ήδη σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, είναι ο δράστης πέντε κλοπών και μιας απόπειρας κλοπής από σπίτια και οχήματα στην ευρύτερη περιοχή της  Θήβας. Η λεία που αποκόμισε περιλαμβάνει κυρίως χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (8.000) ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Στο πλαίσιο μεθοδικής αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκαν συνολικά πέντε (5) κλοπές και απόπειρα κλοπής από οικίες και οχήματα, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας Βοιωτίας.

Για τις ανωτέρω περιπτώσεις ταυτοποιήθηκε ως δράστης 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, προέκυψε ότι ο 23χρονος, το χρονικό διάστημα από 04-02-2013 έως και 20-10-2018, είχε προβεί στη διάπραξη δύο κλοπών από οικίες και τριών κλοπών και απόπειρας κλοπής από σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Η λεία που αποκόμισε από την παράνομη δράση του, περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των παθόντων, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις (8.000) ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, καθώς είχε συλληφθεί την 26-10-2018, έπειτα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων σύλληψης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ληστεία από κοινού και διακίνηση ναρκωτικών.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

 

Share.

Leave A Reply