Τετάρτη, 21 Απριλίου

Φ. Παπαθωμά: βελτίωση των υποδομών της Κωπαΐδας

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την αγροτική οδοποιία της Κωπαΐδας, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου, ύστερα από μεγάλες καθυστερήσεις.

Το αντικείμενο του έργου  αφορά τη συντήρηση-βελτίωση  αγροτικών δρόμων του Κωπαϊδικού Πεδίου, ανάλογα με την έκταση που ανήκει σε κάθε Δήμο και η οποία αναφέρεται, ύστερα από προτάσεις των δημοτικών συμβουλίων στην προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Π. Στ. Ελλάδας και αυτών

(έκταση εντός του Δήμου Ορχομενού  και δικαιώματα Δ. Λοκρών, έκταση εντός του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων και δικαιώματα Δ. Λοκρών, έκταση εντός του Δήμου Θηβαίων).

« Η αγροτική οδοποιία της Κωπαΐδας είναι ένα έργο που εντάσσεται στα πλαίσια της βελτίωσης των υποδομών  της Κωπαΐδας  και στόχο έχει τη διευκόλυνση του έργου των καλλιεργητών.

Το συγκεκριμένο έργο βελτιώνει τη βατότητα του δικτύου στις πιο προβληματικές περιοχές του» ανέφερε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

Share.

Comments are closed.