Σάββατο, 8 Μαΐου

Φινάλε για τους χιονοδρόμους του ΑΚΟΛ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία ακόμη περίοδος, του χιονοδρομικού τμήματος του Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και  μεγάλη συμμετοχή ενδιαφερομένων και ολοκληρώθηκε με την τελευταία ανάβαση που έγινε την Κυριακή, 7 Απριλίου.

Με δεδομένο ότι τη φετινή χρονιά οι καιρικές συνθήκες δημιούργησαν κατάλληλες συνθήκες, για όσους ενδιαφέρονται, να συνεχίσουν και το επόμενο χρονικό διάστημα τις επισκέψεις τους στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, μπορούν να συνεχίσουν με δική τους πρωτοβουλία, μέχρι και  5 Μαΐου 2019.

Οι αθλητές του ΑΚΟΛ, τη φετινή περίοδο ,συμμετείχαν στους παρακάτω αγώνες που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ).

  1. Κύπελλο & Διεθνή Αγώνα ΠΑΙΔΩΝ & ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού
  2. Κύπελλο & Διεθνή Αγώνα, με την Εθνική Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας.
  3. Κύπελλο & Διεθνή Αγώνα FREE STYLE SKI CROSS, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού
  4. Όλα τα παιδιά μετείχαν στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΕΟΧΑ, με την ονομασία ¨ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΑΣ¨ που έγινε στις 7 Απριλίου 2019, όπου βαθμολογήθηκαν στο TEST Δεξιοτήτων στα Διαβατήρια, από την υπεύθυνη της Ομοσπονδίας Κα Γκρίτση Σοφία.

Για όσους ενδιαφέρονται, τη Μ. Πέμπτη στις 25 Απριλίου, στην πίστα Περικλής στα Κελάρια του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, διοργανώνεται Αγώνας Κυπέλλου Παίδων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με  την έφορο του τμήματος  χιονοδρομίας του Ομίλου,  Σπέρυ Στάμου (( 696369633).

 

 

Share.

Leave A Reply