Σάββατο, 16 Ιανουαρίου

Φωταγωγείται το παλαιό Δημαρχείο Θήβας για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με το Παράρτημα Θήβας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, υποστηρίζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου και θέλοντας να μεταδώσουν το μήνυμα της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της θεραπευτικής αντιμετώπισης του καρκίνου, μερίμνησαν για τη φωταγώγηση του παλαιού Δημαρχείου Θήβας (Δράκειο Μέγαρο), που βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης των Θηβών, στην οδό Πινδάρου, με τα χρώματα της εκστρατείας, που είναι το πορτοκαλί και το  μπλε.

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 4 Φεβρουαρίου.

Σκοπός της είναι να δώσει έμφαση στη διαπίστωση ότι μεγάλο μέρος των περιστατικών καρκίνου μπορούν να αποφευχθούν μέσω της πρόληψης, και ότι επίσης μεγάλο μέρος των θανάτων από καρκίνο μπορούν να αποφευχθούν μέσω της έγκαιρης διάγνωσης και της θεραπευτικής αντιμετώπισης. Αποτελεί, δε, μοναδική πρωτοβουλία βάσει της οποίας όλος ο κόσμος μπορεί να ενώσει τις δυνάμεις του για την καταπολέμηση της παγκόσμιας επιδημίας του καρκίνου.

 

Share.

Leave A Reply