Τετάρτη, 21 Απριλίου

Γ. Αναστασίου: όχι μικροπολιτική εκμετάλλευση της δημόσιας υγείας

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Τη δική του απάντηση σε όσους εκφράζουν ερωτήματα σχετικά με την παραμονή του Δήμου θηβαίων στις “κόκκινες” περιοχές δίνει ο δήμαρχος Γιώργος Αναστασίου γνωστοποιώντας και τα στοιχεία των τελευταίων ημερών για την επιδημιολογική εικόνα του Δήμου.
Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης», με τίτλο “Μας ξέχασαν ή συμβαίνει κάτι άλλο;”
Ο κ. Αναστασίου αναφέρει:
Είναι δεδομένο ότι όλοι έχουμε κουραστεί από την παρατεταμένη παραμονή του Δήμου στα έκτακτα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοιού και όντως τα ψυχικά αποθέματα εξαντλούνται. Δεν νομίζω όμως να πιστεύει κάποιος ότι ο Δήμος Θηβαίων έχει στοχοποιηθεί για κάποιους λόγους και παραμένουμε στο «κόκκινο». Οι αποφάσεις που λαμβάνονται από την Πολιτική Προστασία έχουν ως γνώμονα την επιδημιολογική κατάσταση του Δήμου σε εβδομαδιαία βάση , η οποία είναι εμπιστευτική και η οποία όμως γίνεται γνωστή από εμένα στους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων.
Δεν είναι δυνατόν να γίνεται αντικείμενο μικροπολιτικής εκμετάλλευσης η δημόσια υγεία και φυσικά δεν θα πρέπει να αφήνονται υπονοούμενα για οποιονδήποτε λόγο αλλά να υπάρχει σαφή και ξεκαθαρισμένη θέση.
Γνωστοποιώ λοιπόν τα επιδημιολογικά δεδομένα του Δήμου Θηβαίων που ισχύουν σήμερα και τα οποία αφορούν αποκλειστικά δημότες μας και όχι ξένους και
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!
Κάνουμε υπομονή και τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας !!!
Σίγουρα θα το ξεπεράσουμε !!!
Share.

Comments are closed.