Παρασκευή, 14 Μαΐου

Γ. Καμίνης: “οι ευρωεκλογές δεν είναι Eurovision”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε προεκλογική συγκέντρωση στη Λιβαδειά μίλησε, το απόγευμα του Σαββάτου, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καμίνης και πρώην πλέον δήμαρχος Αθηναίων, αφού υπέβαλλε την παραίτηση του πριν λίγες ημέρες.

Ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στην οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ λέγοντας “το 2014 παραδώσαμε, με Υπουργό Γιάννη Μανιάτη,  μια ΔΕΗ με κέρδη 400 εκ. ευρώ και την αφήνουν σήμερα με ζημιές πάνω από 500 εκ. Παραδώσαμε μια εταιρεία υγιή, στήριγμα της ελληνικής οικονομίας και των ελληνικών νοικοκυριών και την αφήνουν σήμερα καταχρεωμένη λίγο πριν την πτώχευση και την κατάρρευση. Είναι ένα ακόμα έγκλημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απέναντι στην οικονομία μας”.

Έθεσε το δίλημμα “αν θέλουμε Ευρώπη ή όχι, και βεβαίως ποια Ευρώπη θέλουμε”  και σχολίασε όλο νόημα ότι “οι Ευρωεκλογές δεν είναι Eurovision να στέλνουμε καλλιτέχνες, ούτε Euroleague να στέλνουμε ποδοσφαιριστές”.

Επίσης έκανε λόγο για σχέδιο διάλυσης του ΠΑΣΟΚ όπως είχε συμβεί και το “βρόμικο ‘89”. “Τριάντα χρόνια μετά το επαναλαμβανόμενο μοτίβο διάλυσης του ΠΑΣΟΚ είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ” τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν άφησε ασχολίαστη και τη χθεσινή υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου, που λίγο πολύ χαρακτήρισε ως “φάρσα” όπως και το εγχείρημα  της ΓΕΦΥΡΑΣ της “δήθεν” κεντροαριστεράς.

Δείτε σχετικό βίντεο:

 

 

 

Share.

Leave A Reply