Δευτέρα, 19 Απριλίου

Γ. Λιανός σε τηλεδιασκέψεις με Μητσοτάκη και Χροσοχοϊδη

Pinterest LinkedIn Tumblr +

H παραβατικότητα των Ρομά σε κατά τόπους περιοχές της Βοιωτίας όπως στη Θήβα και στον Ορχομενό ήταν το κύριο ζήτημα που έθεσε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ(ΝΟΔΕ) Βοιωτίας, Γιώργος Λιανός στην τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, το Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, Γιώργο Στεργίου, τον Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του Προέδρου, Στέλιο Κονταδάκη και προέδρους ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) από όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Λιανός υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα μείζον πρόβλημα που απασχολεί την τοπική κοινωνία εδώ και χρόνια και για το οποίο προτάθηκε να υπάρξει, άμεσα, συνεργασία της κομματικής επιτροπής της περιφερειακής  οργάνωσης με την κεντρική διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας και τα συναρμόδια υπουργεία. 

Η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, ζητήματα των κομματικών οργανώσεων και προβλήματα των τοπικών κοινωνιών ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν τα τοπικά στελέχη του κόμματος με τον κ. Μητσοτάκη.

Τα θέματα της παραβατικότητας στη Βοιωτία ήταν το αντικείμενο και αντίστοιχης τηλεδιάσκεψης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, το απόγευμα της Πέμπτης.

Share.

Comments are closed.