Τετάρτη, 14 Απριλίου

Γ. Ντασιώτης: έλλειμα ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ προς τους Δημάρχους

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Έκπληξη για την απόφαση νέων αυστηρών περιοριστικών μέτρων σε όλη τη Βοιωτία εξέφρασε ο δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, Γιώργος Ντασιώτης, αρχικά με άμεση ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το πρωί της Πέμπτης μιλώντας στο ΣΕΙΡΙΟfm.
Παράλληλα ο δήμαρχος καταγγέλει έλλειμα ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ προς τους Δημάρχους.
Η ανάρτηση Ντασιώτη:
Στο βαθύ κόκκινο ολόκληρος ο Ν. Βοιωτίας, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις. Οι αρμόδιοι ξέρουν γιατί. Εγώ εκφράζω δύο απορίες.
1. Τι ΑΛΛΑΞΕ στο Νομό σε σχέση με την τελευταία κατάταξη στον υγειονομικό χάρτη, όπου οι τέσσερις από τους έξι Δήμους (μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων) ήταν στο επίπεδο Α’- επιτήρησης;;
2. Γιατί ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ, εδώ και ενάμιση μήνα οι πληροφορίες από τον ΕΟΔΥ προς τους Δημάρχους;;;; Στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων, αντιμετωπίσαμε με μεγάλη επιτυχία δύο (2) Lockdοwn, ακριβώς γιατί είχαμε πληροφόρηση με στοιχεία, όχι πάντα απολύτως έγκυρα, που, όμως, μας βοηθούσαν να σχεδιάσουμε και να πραγματοποιήσουμε τις παρεμβάσεις που χρειάζονταν.
Ένας ΑΠΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ (των ενεργών κρουσμάτων, χωρίς άλλα στοιχεία) που μας έρχεται μια φορά την εβδομάδα, ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ σε τίποτα για να ενεργήσουμε και μιλώντας με πολλούς Δημάρχους, έχουν όλοι την ίδια άποψη.
Προφανώς οι αρμόδιοι ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ της αυτοδιοίκησης ή τη θεωρούν περιττή. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!!!
Ωστόσο ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!!!!
Share.

Comments are closed.