Τετάρτη, 21 Απριλίου

«Γειτονιά σε τάξη» στο Δ. Θηβαίων

Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Γειτονιά σε τάξη» αποκαλείται το νέο πρόγραμμα καθαριότητας που έθεσε σε εφαρμογή ο Δήμος Θηβαίων, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Το πρόγραμμα «Γειτονιά σε τάξη» ξεκίνησε από τη συνοικία άνω Τάχι της Θήβας όπου όλα μαζί τα συνεργεία του Δήμου καθάρισαν και έπλυναν οδούς και πλατείες, περισυνέλεξαν κλαδιά, απορρίμματα, καλλώπισαν κήπους και παρτέρια, έκοψαν χόρτα, πραγματοποίησαν βελτιώσεις οδοστρωμάτων  ενώ η δημοτική αστυνομία κατέγραψε τα εγκαταλελειμμένα οχήματα για περαιτέρω ενέργειες.

Τη δράση συντόνισαν ο Δήμαρχος, Γιώργος Αναστασίου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Ανδρέας Χατζησταμάτης, οι οποίοι δήλωσαν ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα των συνοικιών της πόλης και όλων των κοινοτήτων του Δήμου.

Την επόμενη εβδομάδα η δράση θα επεκταθεί στο κάτω Τάχι και στη συνέχεια σε κάθε συνοικία της Θήβας καθώς και σε όλες τις κοινότητες του Δήμου, στις οποίες σημειώνεται ότι ήδη γίνεται με ευθύνη των Προέδρων και σε συνεργασία με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους.

Share.

Comments are closed.