Κυριακή, 24 Ιανουαρίου

Για τις ελλείψεις στα σχολεία της Βοιωτίας ενημερώθηκε ο Γιώργος Μουλκιώτης

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνάντηση εργασίας με το Διευθυντή Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, Μιχάλη Γιαννιό και τον Αναπληρωτή Διευθυντή Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, Αλέξανδρο Καρκάνα πραγματοποίησε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Μουλκιώτης.

Το κεντρικό θέμα συζήτησης αφορούσε στην επικρατούσα κατάσταση στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ​στον νομό Βοιωτίας.

Συγκεκριμένα, επισημάνθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός σε σχέση με τις ελλείψεις στις σχολικές υποδομές, ειδικά όμως και κύρια, με την υποστελέχωση των εκπαιδευτικών μονάδων, κυρίως της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, αφού η έλλειψη δυνατότητας κάλυψης διδακτικών ωρών με καθηγητές, προκαλεί δικαιολογημένες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες των γονέων και των μαθητών.

Ο κ. Μουλκιώτης δεσμεύτηκε να καταθέσει άμεσα ερώτηση στη Βουλή,  με την οποία θα ζητήσει από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να καλυφθούν τα κενά και κατά προτεραιότητα  οι επείγουσες ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό, σε όλα τα σχολεία του νομού, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία τους, προς όφελος των μαθητών.

Share.

Leave A Reply