Σημαντική ήταν η ανταπόκριση στην ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, με τίτλο «Γιορτή ζωής, Δώρο αγάπης», που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λιβαδειάς την Τετάρτη (9/10), στην αίθουσα του Διοικητηρίου της Π.Ε Βοιωτίας, με τη συνεργασία επιστημονικών και άλλων φορέων της πόλης.
Η δράση υλοποιήθηκε με τη βοήθεια του προσωπικού του Τμήματος Αιμοληψίας του Γ.Ν Λιβαδειάς.

Συγκεντρώθηκαν 42 φιάλες αίματος με προορισμό το Νοσοκομείο Λιβαδειάς.
Στην αιμοδοσία παρευρέθηκαν ποδοσφαιριστές αλλά και ο Team Manager του Λεβαδειακού, Τάσος Παστός.

Σε αυτή την πρωτοβουλία ζωής, που εκ του αποτελέσματος έχει σκοπό να επαναλαμβάνει, κάθε χρόνο, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος συνεργάστηκαν ο Ιατρικός Σύλλογος Λιβαδειάς, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Βοιωτίας, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λιβαδειάς και το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού.
Ο Φ.Σ απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους απλούς πολίτες, αιμοδότες και μη, που έλαβαν μέρος έμπρακτα ή ήθελαν να λάβουν μέρος και δεν τα κατάφεραν, στην υψηλότερη μορφή εθελοντισμού, την αιμοδοσία.
