Κυριακή, 18 Απριλίου

Γκλέτσος: Κάνω τον σταυρό μου που έφυγε ο Μπακογιάννης

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, δήλωσε πως είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, στις επόμενες εκλογές, ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το έργο του σημερινού περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ο κ. Μπακογιάννης να φύγει από την περιφέρεια για να διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων, ο κ. Γκλέτσος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό News 24/7, δήλωσε πως είναι «πανέτοιμος» να βάλει υποψηφιότητα για την περιφέρεια.

Κληθείς να σχολιάσει το έργο του κ. Μπακογιάννη, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε πως «κάνω τον σταυρό μου που έφυγε από εδώ».

Όπως είπε, «ο κουμπαράς της περιφέρειας είχε 190 εκατ. για το πρόγραμμα ανάπτυξης 25 δήμων. Ο κ. Μπακογιάννης ήθελε το 70% αυτών των χρημάτων να πάει στον Ασωπό. Τα χρήματα που προορίζονταν για 25 δήμους. Είναι τελευταίος στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ. Όποιος εκλεγεί τον Μάιο πρέπει να απορροφήσει ένα τεράστιο ποσό που δε μοιράστηκε εδώ και 5 χρόνια στους Δήμους. Κάνω τον σταυρό μου που έφυγε από εδώ».

Μιλώντας για τις εκλογές, ο κ. Γκλέτσος τάχθηκε υπέρ της απλής αναλογικής. Για τους αντιπάλους του, είπε πως θα είναι ο νυν αντιπεριφερειάρχης της ΝΔ, ο Σπανός, από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αναγνωστάκης και Μπατζελή, από το ΚΙΝΑΛ και ο δήμαρχος Σκύρου, Χατζηγιαννάκης.

«Λαμπρές υποψηφιότητες όλες. Με όλους μπορώ να συνεννοηθώ την επόμενη μέρα», τόνισε ο κ. Γκλέτσος

Share.

Leave A Reply