Πέμπτη, 15 Απριλίου

Η Αράχωβα υποδέχεται τη χειμερινή σεζόν με σκι, ροκ και Μουζουράκη

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για την υποδοχή της χειμερινής σεζόν ετοιμάζεται η Αράχωβα, με μια μεγάλη γιορτή, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου.

Ειδική πίστα χιονοδρομίας  θα στηθεί στην πλατεία Ξενία και οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο σκι, ώστε να εξοικειωθούν με το άθλημα, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου οι σκιέρ θα περάσουν τη σκυτάλη των εκδηλώσεων στους δρομείς, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε αγώνα δρόμου μέσα στα σοκάκια του παραδοσιακού χωριού

Αμέσως μετά τον αγώνα, στην κεντρική πλατεία της Αράχωβας (πλατεία Λάκκας) θα πραγματοποιηθούν δυο ξεχωριστές συναυλίες. Τη βραδιά θα ανοίξει το ροκ συγκρότημα DK & the Band που παντρεύει το ρεμπέτικο με τη rock. Στη συνέχεια, θα εμφανιστούν οι Babo Koro, ένα πολυσύνθετο μουσικό συγκρότημα που μπλέκει την παραδοσιακή μουσική του τόπου μας με τα βαλκανικά τραγούδια.

Να σημειωθεί ότι όσοι παραβρεθούν στη γιορτή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν πολλά τοπικά εδέσματα, τα οποία θα φτιάξουν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αράχωβας, αλλά και διάφοροι τοπικοί επιχειρηματίες.

Η 5η Γιορτή Έναρξης Χειμερινής Περιόδου θα κλείσει με τη μεγάλη συναυλία του Πάνου Μουζουράκη, την Κυριακή το απόγευμα στις 17:00 στην κεντρική πλατεία, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης που πραγματοποιείται με τη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της ΕΤΑΔ με το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού έχει αναλάβει η Νόνη Δούνια.

Share.

Leave A Reply