Σάββατο, 10 Απριλίου

Η ΕΛ.ΑΣ τίμησε τον προστάτης της Άγιο Αρτέμιο

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τον προστάτης της Άγιο Αρτέμιο  τίμησε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία με δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η 20η Οκτωβρίου έχει θεσμοθετηθεί, με απόφαση της Πολιτείας, ως «Ημέρα της Αστυνομίας» και παράλληλα ως ημέρα που τιμάται ο Προστάτης του Σώματος Άγιος Αρτέμιος.

Φέτος, λόγω των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού (covid – 19), σύμφωνα με τα επιδημιολογικά επίπεδα κάθε Νομού, καθώς και των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, οι εκδηλώσεις είχαν περιορισμένο χαρακτήρα, ενώ παραβρέθηκαν σε αυτές κυρίως φορείς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε, από 19 έως και 21-10-2020, την πραγματοποίηση πανελλαδικής εθελοντικής αιμοδοσίας του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία διοργανώνει η Διεύθυνση Υγειονομικού του Σώματος, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Αστυνομίας.

Στη Λιβαδειά, η δοξολογία τελέστηκε στο Μητροπολιτικό Ναό, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γεώργιου, παρουσία της ηγεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, του δημάρχου Γιάννη Ταγκαλέγκα, της βουλευτού Γιώτας Πούλου, του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Περγαντά και μελών της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων.

Share.

Comments are closed.