Το Σωματείο Εστίαση Θήβας ως ένδειξη αλληλεγγύης, προς τους αγρότες του νομού που βρίσκονται στα μπλόκα, παρέδωσε σήμερα συνολικά 1.500 εμφιαλωμένα νερά των 500ml και 500 ατομικούς χυμούς στον παράδρομο της Ριτσώνας.
Μέλη του Σωματείου και αγρότες μοίρασαν αγροτικά προϊόντα σε διερχόμενα αυτοκίνητα, ως ένδειξη συγνώμης για την ταλαιπωρία που βιώνουν οι οδηγοί.

“Η εστίαση και ο πρωτογενής τομέας είναι αλληλένδετοι” αναφέρει ανακοίνωση του Σωματείου, προσθέτοντας:
“Με αυτή τη συμβολική αλλά ουσιαστική κίνηση θέλαμε να εκφράσουμε την έμπρακτη στήριξή μας στους ανθρώπους της γης, που καθημερινά κρατούν ζωντανό τον τόπο μας.”
Παράλληλα απευθύνει ευχαριστίες σε όλα τα μέλη του Σωματείου και σε όσους συνέβαλαν από την προετοιμασία έως και την παράδοση.
Όπως σημειώνουν “η πρωτοβουλία αυτή ανήκει σε όλους και δείχνει τη δύναμη της συλλογικότητας”.




