Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου

Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς διοργανώνει εκδρομή στη Λίμνη Οχρίδα

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς, διοργανώνει 3ημερη εκδρομή στη Λίμνη Οχρίδα από 29 Φεβρουαρίου έως 02 Μαρτίου για τα μέλη της και για τους φίλους της.

Το πρόγραμμα της εκδρομής διαμορφώνεται ως εξής:

1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το ΖΑΠΠΕΙΟ (Λιβαδειά) με προορισμό την Κορυτσά (Αλβανία) μέσω του συνοριακού σταθμού Κρυσταλλοπηγής και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, καφέ κλπ.

Φτάνοντας στην Κορυτσά περιήγησή στον πεζόδρομο “Shen Gjergji” (Άγιος Γεώργιος) και  την περιοχή “Pazari”. Πρόκειται ίσως για την πιο μαγική περιοχή της Κορυτσάς. Πεζόδρομοι στρωμένοι με πέτρα, υπέροχα κτίρια.

Αναχώρηση για το θέρετρο Στρούγγα με διέλευση συνόρων, άφιξη στο ξενοδοχείο τακτοποίηση. Γεύμα και  αναχώρηση για μια πρώτη επίσκεψη στην πόλης της Οχρίδας.

2η ημέρα: ΟΧΡΙΔΑ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Πρόγευμα και περιήγηση στην πόλη της Οχρίδας, προστατευόμενη από την UNESCO ως σημαντικότατος υδροβιότοπος και ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, γοητεύει με την αυθεντικότητα και το χρώμα της. Η κεραμοσκέπαστη πόλη της Οχρίδας είναι κτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε διπλό λόφο στις ανατολικές όχθες της λίμνης.

Θα δούμε το μοναστήρι του Οσίου Ναούμ, θα επισκεφθούμε την καστροπολιτεία της Οχρίδας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε σημαντικά μνημεία της πόλης. Για το υπόλοιπο της ημέρας υπάρχει ελεύθερος χρόνος για άλλα αξιοθέατα, για βόλτα, ψώνια, καφέ, ξεκούραση.

Προαιρετικά μπορούμε να κάνουμε κρουαζιέρα στη λίμνη και μόνο εάν ο καιρός μας το επιστρέψει.

Γεύμα στο ξενοδοχείο και μετά βραδινή βόλτα στην Οχρίδα.

3η ημέρα: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση με προορισμό την πόλη Μπίτολα, την 3η μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Περιήγησή στον πεζόδρομο της πόλης και χρόνος ελεύθερος για άλλα αξιοθέατα ή για ψώνια στην τοπική αγορά. Αναχώρηση για τον δρόμο της επιστροφής. Καθ΄οδόν, επίσκεψη σε κάποια μικρά παραδοσιακά χωριά για φωτογραφίες και μετάβαση στα σύνορα Νίκης για να εισέλθουμε στην Ελλάδα και με τις απαραίτητες στάσεις καθ οδόν για φαγητό, καφέ και ξεκούραση φτάνουμε στην πόλη μας το βράδυ.

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορούν να πραγματοποιηθούν αλλαγές σύμφωνα με τις ανάγκες της εκδρομής.

 Απαραίτητα ταυτότητα νέου τύπου με Λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο.

  • Κόστος εκδρομής 190 ευρώ / άτομο.
  • Τηλ. επικοινωνίας ΦΛΛ: Γιάννης Λεμονής 6945894332 – Μαρία Βόγγλη: 6977709785 και στο messenger.
Share.

Leave A Reply