Παρασκευή, 16 Απριλίου

Η Γιώτα Πούλου για τη λήξη των τοπικών πρωταθλημάτων στη Βοιωτία

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με αφορμή την απόφαση της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Βοιωτίας για λήξη των τοπικών πρωταθλημάτων, λόγω της πανδημίας, η βουλευτής Γιώτα Πούλου, τονίζει ότι είναι μία απόφαση που προστατεύει την υγεία των ποδοσφαιριστών, όλων των ανθρώπων που συμμετέχουν αλλά και των φιλάθλων που στηρίζουν το ποδόσφαιρο.

Επίσης συγχαίρει τις ομάδες του Νομού μας που συμμετείχαν στην φετινή διοργάνωση και κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους. Τις Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ και ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ- ΚΑΠΑΡΕΛΙΟΥ για την παραμονή τους στην Γ’ Εθνική και τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ για την άνοδό του σε αυτή την κατηγορία.

Επίσης τις ομάδες της Β’ κατηγορίας του Α’ ομίλου: ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ και ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ και Β’ ομίλου ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ και ΑΟ ΕΛΙΚΩΝΑΣ ΔΟΜΒΡΑΙΝΑΣ για την άνοδό τους αντίστοιχα στην Α΄ κατηγορία.

Συγχαρητήρια απευθύνει και σε όλους τους ερασιτέχνες  ποδοσφαιριστές του Νομού μας που συμμετέχουν, προσπαθούν στο πνεύμα του “ευ αγωνίζεσθαι”, στους διαιτητές και στα Διοικητικά συμβούλια των ομάδων που διατηρούν το άθλημα του ποδοσφαίρου στις πολύ δύσκολες συνθήκες.

 

 

Share.

Comments are closed.