Δευτέρα, 19 Απριλίου

Η Κατερίνα Μπατζελή υποψήφια περιφερειάρχης του ΚΙ.ΝΑΛ στη Στερεά

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Παρουσία του Χρήστου Πολυζωγόπουλου, συνεδρίασε, χθες στη Λαμία, το Περιφερειακό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής Στερεάς Ελλάδας και αποφάσισε την υποψηφιότητα της πρώην υπουργού Κατερίνας Μπατζελή για την Περιφέρεια Στερεάς στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ακολουθεί η απόφαση:
«Αποφασίζουμε ομόφωνα την πολιτική στήριξη της Κατερίνας Μπατζελή ως επικεφαλής ευρείας αυτοδιοικητικής παράταξης που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Η κα Κατερίνα Μπατζελή είναι πολιτικό στέλεχος πανελλαδικής εμβέλειας, ευρύτατης αποδοχής και αναγνωρισιμότητας, με σημαντική πολιτική εμπειρία υπηρετώντας με επιτυχία σημαντικούς ρόλους στην Ευρώπη και την Ελλάδα ως Ευρωβουλευτής, βουλευτής Φθιώτιδας και Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
Είμαστε βέβαιοι ότι με την Παράταξή της, που θα εκφράσει ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες, θα συνδιαμορφώσουν ένα νέο, σύγχρονο αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόγραμμα για την Περιφέρεια, που θα εγγυάται την ολοκληρωμένη στήριξη και ανασυγκρότηση όλων των παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων, την δημιουργία ίσων ευκαιριών και ιδιαίτερα της νέας γενιάς. Η ανασύνταξη των παραγωγικών δυνάμεων και η οργάνωσης των αναγκαίων συνεργειών και των συνεργασιών είναι το μεγάλο ζητούμενο για την υλοποίηση του αναπτυξιακού οράματος που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο προόδου και ευημερίας για την Στερεά Ελλάδα.
Έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα ότι η κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας θα αγκαλιάσει την υποψηφιότητα της κας Κατερίνας Μπατζελή και της Παράταξης στην οποία θα είναι επικεφαλής.Παράταξη ανοικτή σε όλους εκείνους που εγγυώνται και πιστεύουν στην ασφάλεια των πολιτών, στη δημιουργία, στη διαφάνεια, στη συλλογικότητα, στην εμπιστοσύνη στους θεσμούς, στις αξίες της Δημοκρατίας και της πολιτικής αυτονομίας της Περιφέρειας.»
Share.

Leave A Reply