Πέμπτη, 13 Μαΐου

Η “Λευκή Νύχτα” και η Ελένη Φουρέιρα έφεραν χιλιάδες κόσμου στη Λιβαδειά

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πλημμύρισε από κόσμο η Λιβαδειά, το βράδυ του Σαββάτου. Χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες, από την ευρύτερη περιοχή τη Στερεάς, συμμετείχαν στη “Λευκή Νύχτα” που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος με τη στήριξη Δήμου, Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και Επιμελητηρίου.

Για 5η συνεχή χρονιά η διοργάνωση στόχευε στην τόνωση της τοπικής αγοράς, την προβολή της και στη διασκέδαση του καταναλωτικού κοινού. Ένα μεγάλο event που ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα από την πλατεία Λάμπρου Κατσώνη, με τη συμμετοχή τοπικών συλλόγων. Μια γιορτή που αγκάλιασε όλο το κέντρο της πόλης με πολλά παιχνίδια, για μικρούς και μεγάλους.Μια ευκαιρία για έξοδο από πολίτες κάθε ηλικίας, που με σύμμαχο τον καιρό, κατέκλυσαν όλα τα καφέ και καταστήματα εστίασης. Παράλληλα επωφελήθηκαν, όσοι ήθελαν να κάνουν αγορές, από τις προσφορές των καταστημάτων.

Η βραδιά έκλεισε με συναυλία πολλών ντεσιμπέλ από την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα , στην κεντρική πλατεία, που γέμισε ασφυκτικά από νέες και νέους της περιοχής.

Πλήρως ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου και οι διοργανωτές που τόνισαν τα θετικά αποτελέσματα της συνεργασίας των τοπικών φορέων.

 

 

Share.

Leave A Reply