Πέμπτη, 13 Μαΐου

Η «Συμφωνία Προοπτικής», για την υποψηφιότητα Θεοδώρου

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον  συνδυασμό μας «Συμφωνία Προοπτικής», κ. Θεόδωρος Θεοδώρου παραχώρησε προ ολίγων ωρών συνέντευξη στο Sirios Fm, μιλώντας για τους λόγους που τον οδήγησαν στην υποβολή της  παραίτησή του, στο δημοτικό συμβούλιο προ διμήνου ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα  με αυστηρό τόνο ότι ουδέποτε έχει εκβιαστεί αλλά και αν ποτέ συνέβαινε αυτό, σίγουρα δεν θα τον ωθούσε σε παραίτηση.

Ο κ. Θεοδώρου με το ήθος και την αξιοπρέπεια που τον διακατέχει, αλλά και με το έργο που έχει επιτελέσει ως δημοτικός σύμβουλος τόσα χρόνια είπε, πως δήλωσε την παραίτηση του γιατί : «Απογοητεύτηκα από την συμπεριφορά ανθρώπων που υποτίθεται ήθελαν να βοηθήσουν την πόλη, γι’ αυτό προσπάθησα και προσπαθώ και εφόσον είδα ότι η προσπάθεια μου αυτή δεν είχε κανένα όφελος, αποφάσισα να φύγω από το υπάρχον δημοτικό συμβούλιο.»

Ο κ. Θεοδώρου τόνισε πως, ως ενεργός πολίτης με δημοκρατική συμπεριφορά επανεξέτασε την απόφαση του και αποφάσισε να συμπορευθεί με τον Συνδυασμό μας γιατί : «Στο συνδυασμό συμφωνίας Προοπτικής βρήκα ανθρώπους με τους οποίους μπορώ να επικοινωνήσω, με ταύτιση οραμάτων για την πόλη και ανθρώπους με φιλική και ανθρώπινη συμπεριφορά, που εγώ μόνο έτσι λειτουργώ. Αυτός ήταν ο λόγος που με έκανε να επανεξετάσω την απόφαση μου. Ο Γιάννης Ταγκαλέγκας είναι ένας άνθρωπος που έχει όραμα για την πόλη, ταυτίστηκαν οι απόψεις μας»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Συμφωνία Προοπτικής και υποψήφιος Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας  χαιρετίζει την υποψηφιότητα του κ. Θεοδώρου αλλά και την στάση του, που υποδεικνύει έναν άνθρωπο με ήθος και αξίες.

Ο κ.Ταγκαλέγκας δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία από καρδιάς στον κ. Θοδωρή Θεοδώρου. Η παρουσία του στο συνδυασμό μας είναι πολύ σημαντική μιας και έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος που κατέχει τα δημοτικά δρώμενα αλλά και την ιδιαίτερη αγάπη του για την πόλη μας . Εύχομαι ο Θοδωρής Θεοδώρου να βρίσκεται την επόμενη μέρα των εκλογών στο δημοτικό συμβούλιο γιατί έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στον τόπο μας . Όμως βρίσκομαι και στη δυσάρεστη θέση να στείλω ένα μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες .Παρακαλώ θερμά όλους τους συμπολίτες μας και συνυποψηφίους μας να περιορίσουμε τις διχαστικές φωνές αλλά και τη λασπολογία μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης , μιας και τέτοιες συμπεριφορές δεν αντικατοπτρίζουν τον καθαρό και έντιμο αγώνα που προσπαθούμε να δώσουμε όλοι οι υποψήφιοι. Άλλωστε η επόμενη των εκλογών πρέπει να μας βρει όλους  ενωμένους για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης μας και των συμπολιτών μας».

Share.

Leave A Reply